НАСА-Д ООД е официален дистрибутор на DANFOSS A/S – Denmark, официален представител на Bauer Gear Motor - Germany, METRA Energy Messtechnik - Germany и Bopp&Reuther Messtechnik - Germany, MJK Automation A/S - Denmark и RTK Regeltechnik Kornwestheim - Germany.

Предмет на дейност:

Доставка от склад и по заявка на хладилна автоматика, хладилни компресори и агрегати, индустриална автоматика, топлофикационна автоматика, радиаторни и стайни термостати, автоматика за подово отопление, горивна автоматика, тръбна арматура, честототни преобразуватели, моторни редуктори, броячи и разходомери за търговско и технологично измерване на течности, газове и пара, автоматика за помпени и пречиствателни станции.

История:

От създаването си през 1996г. фирма НАСА-Д е официален дистрибутор на датската компания Danfoss. Основен приоритет на фирмата е да извоюва и съхрани доверието на своите клиенти, предлагайки им продукти с безспорно качество от реномирани производители. Високо квалифицирания екип от технически специалисти се стреми не само да избере подходяща автоматика, но и да предложи компетентни инженерингови решения. От 2006г. НАСА-Д става официален представител на немскитe компании METRA Energy Messtechnik (приемник на IWK Regler und Kompensatoren) и Bopp&Reuther Messtechnik, които са водещи световни производители на пазара за измервателна техника. От началото на 2008г. НАСА-Д е официален представител на датската фирма MJK Automation, която е безспорен лидер на скандинавския пазар за измервателна техника и автоматика за помпени и пречиствателни станции.

 

Електронен магазин
Електронен магазин
промоции
Проект Отопление
Февруари, март 2016

Радиаторни термостати - комплекти
(c) НАСА-Д, 2006 г., www.nasa-d.com