Мотор-редуктори Bauer Gear Motor

Bauer Gear Motor GmbH предлага решения в областта на задвижванията и по – специално мотор-редуктори повече от 80 години. Същите се отличават с изключително високо качество и надеждност.

Внедряването на всеки мотор-редуктор се основава на разбирането нуждите на клиента и предлагането на най – подходящия за конкретното приложение продукт. Bauer Gear Motor има лидерски позиции на доставчик на мотор-редуктори в редица отрасли на икономиката : хранително – вкусова промишленост, алтернативни енергийни източници, пречистване на водите, стомано-преработвателна промишленост, транспортиране на суровини и готови продукти и т.н.

Там, където има движение, там има и мотор-редуктори. Мотор-редукторите на Bauer Gear Motor се произвеждат след пълно уточнение на приложението на всеки от тях. Това е предопределено от огромния набор комбинации от мотори, редукторни секции, валове, спирачки, които водят до продукти с характеристики максимално удовлетворяващи потребителя. Съществуват и много допълнителни опции – честотни управления, подобрени охлаждащи механизми, корпуси от инокс за фармацията и ХВП и много други.

Повече информация

Електронен магазин
Електронен магазин
промоции
Проект Отопление
Февруари, март 2016

Радиаторни термостати - комплекти
(c) НАСА-Д, 2006 г., www.nasa-d.com