Свободно програмируеми контролери MCX

От 2009г. фирма НАСА-Д предлага на българския пазар първите свободно програмируеми контролери MCX на датската фирма Danfoss A/S.
Те намират приложение в широка гама индустриални и  HVAC/R приложения: хладилни инсталации, компресорно-кондензаторни групи, чилъри, климатични камери, термопомпени агрегати и др.

Свободно програмиране
Свободното програмиране на контролерите MCX, с помощта на език за програмиране, подобен на стандартния С++,  позволява електрониката да се адаптира най-точно към изискванията на конкретното приложение. Контролерите се предлагат и с редица стандартни програми, които покриват голяма част от възможните приложения и предлагат изключително ниво на персонализация.

Съвместимост
Връзката с периферни устройства се извършва чрез отворени стандартни протоколи, които позволяват лесна интеграция с електромеханичните компоненти в изгражданите системи за управление.

Модулен дизайн
Широката гама от контролери с различен брой цифрови и аналогови входове и изходи, както и на разширителни модули  EXC, позволява създаването на рентабилно решение, което най-точно отговаря на вашите нужди и потребности.

Опростен интерфейс
Работата с контролера е изключително опростена. Върху графичния дисплей на контролера могат да се визуализират показания, статус на системата, графики, да се използват потребителски икони.
 
Опции
Контролерите се предлагат с редица възможни опции – часовник реално време, вградена аларма, отдалечен контрол,  RS485 и др.

Повече информация

Брошура

Електронен магазин
Електронен магазин
промоции
Проект Отопление
Февруари, март 2016

Радиаторни термостати - комплекти
(c) НАСА-Д, 2006 г., www.nasa-d.com