10.08.2012

Нова серия ротационни вентили на Danfoss


 

 

 

 

 

Новите ротационни вентили на Данфосс са предназначени предимно за регулиране на дебит и температура в отоплителни системи, където е допустима известна утечка, и където не се изисква определена управляваща характеристика.
Чугунена вътрешна резба – уникална на пазара
Данфосс оцени желанието на клиентите си да имат възможността да избират между чугунени и месингови ротационни вентили. Ето защо Данфосс разработиха вентилите HRE3 и HRE4 от чугун (GG25), с вътрешна резба ISO 7/1, размери от DN20 до DN50 и за номинално налягане PN6.
100% безупречно пускане в действие с лесно виждащия се индикатор за положението на вентила
Данфосс разработи уникалния индикатор за положение с цел да улесни монтажа и опрости пускането в действие. Индикаторите за положението на вентила са проектирани така, че да се виждат добре отгоре или отстрани, независимо дали има монтирана задвижка или не. Това спестява време в процеса на  монтажа и пускане в действие.
Ергономична ръкохватка
Ротационните вентили RVA се отличават със своята специално конструирана ергономична ръкохватка за лесно използване както от монтажниците, така и от крайните потребители. Тази ергономична ръкохватка изключително много допринася за съкращаване на времето за монтаж  и пускане в действие, а следователно и за спестяване на разходи.
Най-висока херметичност в този клас
Благодарение на новата усъвършенствана конструкция, ротационните вентили на Данфосс показват най-ниска степен на утечка в своя клас.
За  първокласно регулиране Данфосс препоръчва да се използва iMCV™ – новото поколение интелигентни управляващи мотор-вентили. iMCV™ включва функция за потушаване на колебания, възможност за монтаж без инструменти, само един тип задвижка за DN 15 до 80 и херметична конструкция (без утечка).


Архив на новини
Електронен магазин
Електронен магазин
промоции
Проект Отопление
Февруари, март 2016

Радиаторни термостати - комплекти
(c) НАСА-Д, 2006 г., www.nasa-d.com