Моторни задвижвания » Честотни преобразуватели

 • Честотни преобразуватели VLT® Micro Drive
  VLT® Micro Drive е компактно задвижане с общо предназначение за управление на асинхронни мотори до 22.0kW. Отличава се с ненадмината надеждност, лесно и бързо пускане в експлоатация, висок а функционалност и гъвкавост във всяко приложение.
 • Честотни преобразуватели VLT® 2800
  Изключително компактна серия от управления, създадена специално за маломощни приложения. Проектирани са за пестене на пространство чрез монтаж “страна до страна”. Избираема опция за вграждане на радио-честотен филтър, спирачни резистори, LC +1B филтър.
 • Честотни преобразуватели VLT® Automation Drive FC 300
  Изборът на индустрията. Пълен контрол на въртящия момент включително и по време на развъртане до достигане на номинални обороти. Много точен контрол на скоростта.
 • Честотни преобразуватели VLT® HVAC Drive FC 100
  Серията VLT® HVAC Drive FC 100 предлага ненадмимнати характеристики, пестене на електрическа енергия и подобрен контрол на системи използващи помпи и вентилатори (HVAC системи), включително интегриране в системи за сграден контрол(BMS).
 • Честотни преобразуватели VLT® AQUA Drive FC 200
  Серията на Danfoss VLT® AQUA Drive е специално разработена за приложения във водния сектор – питейни води, пречиствателни станции. С широк диапазон от функции, VLT® AQUA Drive предлага най-ниския разход за поддръжка и управление във водния сектор.
Електронен магазин
Електронен магазин
промоции
Проект Отопление
Февруари, март 2016

Радиаторни термостати - комплекти
(c) НАСА-Д, 2006 г., www.nasa-d.com